Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut

Marketing Operations Management

Fläkt Woods ambition är att få sina anställda att trivas, växa och gå vidare inom organisationen, därav har rollen som Marketing Operation Manager nu öppnat upp sig. Du kommer arbeta i Product Marketing Management-teamet (PMM) och ansvara för produktportföljen och marknadsföring av produkterna inom affärsområdet Air Treatment. PMM-teamet har tillsammans ansvar för att identifiera marknadskrav, initiera produktutveckling och lansera nya produkter till marknaden.


Arbetsuppgifter
Huvudsakligt ansvarsområde inom Marketing Operations Management är att vara ett stöd till säljare i Sverige och övriga Europa att nå försäljningsmålen för produkter. Du är placerad på kontoret i Jönköping och reser ca 1-2 dagar/vecka över hela Europa. Du planerar marknadsaktiviteter för nya produkter, säkerställer att lanseringsplan och marknadsmaterial finns i rätt tid och enkelt tillgänglig för säljare och kunder. Du ordnar med re-lanseringar av befintliga produkter samt deltar tillsammans med säljarna i kundevent. Du bidrar med underlag till interna publikationer samt håller webinars vid exempelvis lanseringar och produktutbildningar. Du utgör ett stöd till produktcheferna i arbetet med PLM (Product Life Management) och följer marknaden, försäljningsvolymer, marknadsandelar, konkurrenter och tar initiativ som gör det möjligt att möta uppsatta försäljningsmål.

Kvalifikationer
Vi vill att du har några års erfarenhet av marknadsföring och/eller försäljning inom B2B, kanske som säljare, marknadsförare eller produktchef. Med tanke på att produkterna du ska arbeta med har hög teknisk nivå är du förmodligen utbildad ingenjör, gärna med inriktning mot marknadsföring. Meriterande är om du har erfarenhet av områden som VVS, kyla, bygg eller automation. Eftersom en stor del av arbetet görs utanför Sverige är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i engelska, behärskar du fler språk är det positivt. Du behärskar Office-paketets alla programvaror och är van att göra Power-Point presentationer. Som person är du affärsmässig, utåtriktad, självgående, kundfokuserad och ger ett professionellt intryck. Du trivs med och är duktig på att presentera, informera och utbilda men har också förmågan att lyssna och ta till dig budskap från andra. Du förstår vikten av att på ett pedagogiskt sätt tydligt visa på värdet för kunden (ekonomi, funktion) i både personliga möten och via marknadsmaterial.

Kontaktinformation
För mer information om tjänsten kontakta: Åse Esselius, chef för Product Marketing and Management på tel 070-679 96 80 eller till Ulrika Gustavsson, HR specialist och ansvarig rekryterare 036-193102. Vi arbetar med löpande urval. Välkommen med din ansökan! Dock senast 2016-03-06.


Ansök

Sista ansökningsdag (2016-03-06) har gått ut. Tjänsten kan inte längre sökas.

Sista ansökningsdag:2016-03-06


Fläkt Woods Group är en global marknadsledare inom ventilations- och luftbehandlingssystem med fokus på inomhuskomfort och brandsäkerhet. Vi är cirka 2300 anställda med närvaro och försäljning i 65 länder. Med över 100 år inom industrin så är vi stolta över att utveckla innovativa och energieffektiva produkter och systemlösningar för exempelvis kontor, skolor, sjukhus, hotell, bostäder, offshore, tunnelbanor och liknande miljöer. Fläkt Woods AB, med cirka 850 anställda, har produktion och utveckling i Jönköping, Enköping och Järna samt säljkontor på 17 platser runt om i Sverige. Vi erbjuder utmaningar inom flera yrkeskategorier i en internationell miljö för ingenjörer inom projektledning, utveckling och produktion, supportfunktioner till logistik och marknad. Hos oss finns även tjänster inom sälj, finans, HR, IT och många fler intressanta områden.

Get Adobe Flash Player

[Click here to close this window]